BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
Investiții de 35 milioane de euro la Shopping City Sibiu
Full Article 2 minutes read

Investiții de 35 milioane de euro la Shopping City Sibiu

Centrul comercial Shopping City Sibiu va deveni cea mai mare și mai modernă destinație de retail din regiune, după ce compania deținătoare, NEPI Rockcastle, a decis să investească 35 de milioane de euro în vederea remodelării și modernizării mall-ului.

Lucrările au început în data de 1 martie, iar acestea ar trebui să fie gata până la sfârșitul anului 2018, spun reprezentanții Shopping City Sibiu. Centrul comercial se va extinde cu aproximativ 10.000 de metri pătrați, iar suprafața acestuia, după terminarea lucrărilor, va ajunge la 90.000 de metri pătrați.

Centrul comercial va rămâne deschis vizitatorilor pe întreaga durată a lucrărilor.

Destinații noi de retail, un cinema ultramodern și mii de locuri de parcare

Odată cu terminarea procesului de remodelare și modernizare a mall-ului, zeci de noi destinații de retail vor putea fi disponibile publicului larg. Centrul comercial va găzdui aproximativ 180 de brand-uri din segmentul fashion, electrocasnice, home&deco și articole sportive.

”Suntem încrezători că această investiție va reinventa peisajul regional de retail, oferindu-le vizitatorilor o destinație modernă și completă de shopping și divertisment”, a declarat Adina Ciobanu, Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Ca urmare a modernizării, centrul comercial va beneficia de un nou nivel ce va include o zonă de food court și divertisment, dar și o terasă exterioară. De asemenea, Shopping City Sibiu va găzdui și un cinema multiplex ultramodern. Acesta va avea 8 săli dotate cu cele mai noi tehnologii în ceea ce privește proiecția de film.

În plus, vizitatorii mall-ului vor avea peste 3.000 de locuri de parcare, dar și două hypermarket-uri în același centru comercial: Auchan și Carrefour.

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This