BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
MOL România a investit peste 2 milioane de euro într-un nou terminal GPL în Tileagd – Bihor
Full Article 2 minutes read

MOL România a investit peste 2 milioane de euro într-un nou terminal GPL în Tileagd – Bihor

MOL România a finalizat, la începutul lunii martie a.c., construcția celui mai nou terminal GPL (gaz petrolier lichefiat) din țară, situat în localitatea Tileagd, județul Bihor. Investiția se ridică la 2,3 milioane de euro, iar lucrările au început în prima jumătate a anului trecut.

Cu o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați, terminalul cuprinde patru rezervoare GPL cu o capacitate totală de stocare de 600 mc, având patru pompe de descărcare și încărcare, conectate la 2 compresoare.

Terminalul respectă cele mai înalte standarde în domeniu, fiind prevăzut cu o unitate de recuperare a vaporilor în vederea reducerii emisiilor de compuși volatili organici. De asemenea, gazul este stocat în rezervoare supraterane care sunt dotate cu sisteme de siguranță și protecție, inclusiv senzori de detecție și alarmare în caz de incendiu.

MOL România funcționează în Tileagd încă din 1999, în localitate existând un depozit de produse petroliere pentru benzină, motorină și GPL. În prezent, depozitul MOL din Tileagd are 22 de angajați.

Noul terminal reprezintă o instalație cheie de furnizare GPL către întreaga parte de vest a țării în ceea ce privește aprovizionarea cu propan a clienților, deservind, în același timp, și rețeaua MOL de stații de alimentare situate în regiunile de vest, nord-vest și centru a țării.

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This