BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
Vânzări de peste 6 milioane de euro pentru producătorul de mobilă Conalcri din Brașov
Full Article 1 minutes read

Vânzări de peste 6 milioane de euro pentru producătorul de mobilă Conalcri din Brașov

Producătorul de mobilă Conalcri Prod, deținut de antreprenorul brașovean Cristian Mierlea, a înregistrat în 2017 vânzări de peste 6 milioane de euro. 

În jur de 5.000 de piese de mobilier sunt produse de Conalcri Prod în fiecare lună, iar de pe poarta fabricii din Măieruș, județul Brașov, ies lunar 40 de camioane încărcate cu mobilier din PAL melaminat.

Majoritatea produselor Conalcri Prod sunt vândute pe plan național. La ora actuală, acestea se găsesc în cca. 250 de magazine din întreaga țară, iar printre partenerii companiei brașovene se numără și retailerii Naturlich și Leroy Merlin. Producătorul de mobilă deține, la rândul lui, cinci magazine proprii: trei în București, unul în Sfântu Gheorghe și unul la fabrica din Măieruș. Suprafața totală a magazinelor este de 4.000 de metri pătrați.  

85% din producția de mobilă românească, exportată

Potrivit informațiilor Asociației Producătorilor de Mobilă din România, în 2016, producția de mobilă pe teritoriul României se ridica la o valoare de aprox. 2,5 miliarde de euro. Peste 85% din producția de mobilă din România este exportată, Germania fiind cel mai fidel cumpărător de mobilă românească.

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This