BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
Cinema City deschide prima sală 4DX la Cluj-Napoca
Full Article 2 minutes read

Cinema City deschide prima sală 4DX la Cluj-Napoca

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, împreună cu Compania Iulius, aduc experința 4DX în regiunea de nord a țării. Inaugurarea primei săli 4DX din Cluj-Napoca va avea loc vineri, 16 martie 2018, la Iulius Mall.

Reprezentanții Cinema City spun că spectatorii vor avea parte de o experiență cinematografică deosebită, datorită scaunelor high-tech mobile și a efectelor de mediu, precum cele de miros, vânt, picături de apă sau lumini. Acestea vor fi sincronizate cu acțiunea din film, proiectată cu ajutorul celor mai performante tehnologii din domeniu pentru o claritate superioară a imaginii, cu scopul de a oferi spectatorilor senzația că iau parte la acțiunea din film.

În momentul de față, pe lângă noua sală 4DX din Iulius Mall Cluj, Cinema City deține, în România, alte patru săli asemănătoare, în orașele: București, Timișoara, Brăila și Constanța.

Tehnologia 4DX se află în centrul atenției la nivel internațional și este catalogată drept una dintre cele mai inovatoare și impresionante formate de cinema. În prezent, în lume există peste 480 de astfel de săli, în 57 de țări.

Cinema City, parte a Cineworld Group, al doilea cel mai mare operator de cinema din Europa, împlinește anul acesta 10 ani de activitate în Iulius Mall Cluj, având în total zece săli de cinema în centrul comercial clujean.

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This