BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
Eurocomfil Târgu Lăpuș a produs mobilă de 10 milioane de euro
Full Article 1 minutes read

Eurocomfil Târgu Lăpuș a produs mobilă de 10 milioane de euro

Compania Eurocomfil Invest din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, producătoare de paturi tapițate, canapele, fotolii și alte piese de mobilier, a avut, în 2017, vânzări de peste 10 milioane de euro, înregistrând o creștere de cca. 3% față de anul trecut.

Reprezentanții companiei spun că în 2017 au investit peste 150.000 de euro în textile tehnice și în dezvoltarea și producerea materialului compozit, o alternativă a lemnului. Aceștia vor continua investițiile în aceste două direcții și în 2018, cu un buget de aprox. 300.000 de euro.

În jur de 90% din piesele de mobilier produse în Târgu Lăpuș iau drumul exportului, în țări europene precum Anglia, Danemarca, Germania și Bulgaria, iar aprovizionarea cu materie primă se face atât din România, cât și din Polonia și Turcia.

Eurocomfil Invest a fost înființată în urmă cu 6 ani și este o afacere de familie. Potrivit datelor publice, deținătoarea companiei este Monica Filip, iar în administrarea afacerii au roluri și alți membri ai familiei, precum Ioan Filip (administrator) sau Mihai Filip (director de vânzări).

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This