BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
Studenții clujeni de la USAMV prezintă mâncărurile viitorului la salonul Pro Invest 2018
Full Article 1 minutes read

Studenții clujeni de la USAMV prezintă mâncărurile viitorului la salonul Pro Invest 2018

Un număr de 45 de proiecte ale studenților și cadrelor didactice de la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor, din cadrul USAMV Cluj-Napoca, vor fi prezentate în fața publicului și specialiștilor la Salonul Internațional al Cercetării, Inovării și Inventicii ”Pro Invent 2018”. Evenimentul va avea loc în perioada 21-23 martie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Evenimentul va aduce în prim plan în jur de 400 de invenții din diferite domenii, de la produse alimentare și sisteme de control ale aerului în spații închise, la medicină și medicină veterinară, agricultură, ingineria produselor alimentare etc.

Echipele formate din studenți și profesori din cadrul USAMV vor prezenta produse inedite, precum mini bomboane cu ciocolată cu activitate antibacteriană, baton cu germeni de pepene verde, biscuiți cu hibiscus și cremă de mentă, pâine cu făină din semințe de urzici sau gumă de mestecat fortifiată cu cărbune activ.

Organizatorii Salonului Internațional al Cercetării, Inovării și Inventicii ”Pro Invent 2018” afirmă că, pe lângă invențiile românești prezente la salon, la ediția curentă vor fi prezentate și invenții ale unor echipe din Iran, Polonia, Malaezia, SUA, Canada, Indonezia și Republica Moldova.

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This