BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
Faunus Plant planifică o creștere de 40% a vânzărilor pentru 2018
Full Article 2 minutes read

Faunus Plant planifică o creștere de 40% a vânzărilor pentru 2018

Natura a fost și rămâne sursa ce ne dăruiește necondiționat virtuțile sale terapeutice. Odată descoperite, trebuie doar să știm pe care să le alegem” – aceasta este, de mai bine de 10 ani, filozofia din spatele afacerii de familie Faunus Plant, care a avut anul trecut vânzări de peste 140.000 de euro, cu 35% mai mult față de 2016.

Faunus Plant produce, prin prelucrare manuală, într-un spațiu de 500 de metri pătrați din localitatea Poienii de Jos, județul Bihor, produse 100% naturale, precum ceaiuri, siropuri, tincturi, unguente, dar și produse cosmetice din plante medicinale și aromatice.

Flaviu Matei, actualul manager al Faunus Plant, care a preluat afacerea de la părinții săi, susține că în 2018 își dorește extinderea spațiilor de producție și achiziționarea de utilaje în vederea creșterii productivității. Obiectivul pentru anul curent este de a atinge o creștere de 40% la nivelul vânzărilor. Compania are, în momentul de față, șapte angajați, însă conducerea Faunus Plant își dorește mărirea echipei pe parcursul acestui an.

În portofoliul Faunus Plant se numără în jur de 100 de tipuri de produse, din diferite game. În 2017, producătorul de produse naturiste din Poienii de Jos au produs 62.000 de ceaiuri, 40.000 de unguente, balsamuri de buze și uleiuri de balsam, precum și 35.000 de tincturi și siropuri, 10% din vânzări venind de la export.

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This