BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
Compania Continental a ajuns la 20.000 de angajați în România
Full Article 2 minutes read

Compania Continental a ajuns la 20.000 de angajați în România

Compania germană Continental, axată pe producția de componente auto și anvelope, a ajuns, în primul trimestru al anului 2018, la aproape 20.000 de angajați, fiind cea mai mare firmă din acest sector din România. Nemții dețin fabrici în Brașov, Carei, Iași, Năsab (județul Arad), Sibiu și Timișoara.

În prezent, furnizorul german are 19.700 de angajați pe teritoriul țării noastre, 1.500 dintre aceștia angajându-se anul trecut. Nemții de la Continental și-au propus ca în 2018 să mărească echipa cu cel puțin încă 1.000 de angajați, în domeniile software și IT&C, operatori în aria de producție, inginerie electrică și mecanică și inginerie de proces.

”În 2018 intenționăm să creștem echipa cu peste 1.000 de persoane. Vizăm viitori colegi cu un nivel de experiență ce pornește de la tineri profesioniști la persoane cu un nivel mediu de experiență și până la experți. Noi, aici, la Continental, credem că valorile creează valoare și de aceea suntem profund axați pe creșterea membrilor echipei noastre și oferim opțiuni variate de dezvoltare a carierei.”, a declarat Anica Stoica, director HR al Continental în România.

Cu o istorie de aproape 150 de ani, Continental are peste 220.000 de angajați în 56 de țări din 6 continente. În România, numai anul trecut au fost făcute investiții de peste 175 de milioane de euro în vederea dezvoltării celor cinci fabrici de pe teritoriul țării. Compania produce anual, în fabricile românești, peste 150 de milioane de unități destinate industriei auto.

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This