BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
Frații Giurgiu de la Creative Concept anticipează vânzări de 450.000 de euro din producția de măsuțe din lemn
Full Article 2 minutes read

Frații Giurgiu de la Creative Concept anticipează vânzări de 450.000 de euro din producția de măsuțe din lemn

Producătorul de mese și măsuțe de cafea Creative Concept din Breaza, județul Mureș, a avut în 2017 vânzări de aprox. 400.000 de euro. Frații Vasile și Adrian Giurgiu, administratorii afacerii, spun că obiectivul pentru anul curent este de a avea o cifră de afaceri de 450.000 de euro.

Compania produce până la 500 de mese din gama low cost lunar, atât sub brandul propriu, Mark Oliver, cât și pentru alte branduri. Acestea sunt vândute în magazinul propriu din Iulius Mall Cluj și prin intermediul magazinelor partenere.

Pentru a-și atinge obiectivul de a-și mări vânzările, cei doi antreprenori și-au propus deschiderea a două magazine în București și în Constanța, în parteneriat cu alte companii. De asemenea, aceștia au luat în calcul și posibilitatea exportului și a colaborării cu diferiți arhitecți și designeri.

Rezultate deosebite la târgurile de profil

Creative Concept își trimite periodic cele mai bune produse la expoziție în cadrul diferitelor târguri de profil din țară și din străinătate, unde obțin rezultate deosebite. Producătorul de mese și măsuțe de cafea participă anual la trei târguri organizate la nivel național, iar în următoarea perioadă va participa la târgul internațional din Milano, în luna aprilie și la cel din New York, în luna mai.

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This