BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
Xiaomi și-a deschis primul magazin fizic din țară la Sibiu
Full Article 2 minutes read

Xiaomi și-a deschis primul magazin fizic din țară la Sibiu

Unul dintre cei mai mari producători la nivel mondial de gadget-uri și produse electronice, Xiaomi, și-a deschis luni, 19 martie, primul magazin din România. Magazinul, situat în Sibiu, pe str. Tribunei nr. 3, comercializează exclusiv produsele cunoscutului brand chinezesc.

De asemenea, pe lângă deschiderea primului magazin fizic din România, Xiaomi a lansat, în data de 20 martie, și site-ul xiaomiromania.com, astfel încât clienții care nu doresc să se deplaseze în locația magazinului fizic să-și poată achiziționa gadget-urile de pe internet. Până atunci, produsele Xiaomi au putut fi cumpărate doar de pe site-urile câtorva retaileri precum eMag, PcGarage sau QuickMobile.

Xiaomi, regele gadget-urilor în China

Compania Xiaomi a fost înființată în anul 2010 de către antreprenorul chinez Lei Jun alături de alți șapte parteneri, cu scopul de a crea un brand accesibil atât pe plan local, cât și pe plan mondial.

Succesul companiei chinzeșeti a venit în 2011, odată cu lansarea smartphone-ului Mi1. Telefonul a fost precomandat de către 300.000 de persoane în primele 30 de ore de la lansare.

În prezent, Xiaomi deține supremația pe piața de telefoane din China, fiind, totodată, și în topul celor mai mari vânzători la nivel global.

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This