BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
Azur Timișoara a reușit vânzări de peste 150 de milioane de lei în 2017
Full Article 1 minutes read

Azur Timișoara a reușit vânzări de peste 150 de milioane de lei în 2017

Fabrica Azur din Timișoara, producătoare de lacuri și vopsele, a realizat o creștere la nivelul vânzărilor de 12% în 2017, având o cifră de afaceri de peste 150 de milioane de lei.

La nivelul producției, s-a înregistrat de asemenea o creștere de peste 15%, datorită interesului crescut al clienților față de noile produse, produse atât pe bază de apă, cât și pe bază de solvent, lansate în 2017.

Vânzările companiei în străinătate au crescut și ele semnificativ în 2017, înregistrând o creștere de 12%. Produsele realizate în fabrica timișoreană ajung în mare parte pe piața europeană, în țări precum Anglia, Elveția, Finlanda, Franța, Germania și Ungaria.

Azur ”vopsește românește” de mai bine de un secol

Compania Azur, aparținând de ICC Industries INC New York, ”vopsește românește” de peste 100 de ani, producând și comercializând produse sub mărcile Edil, Roua, Evrika, sistemul de nuanțare Natura și brandul Qtek.

În prezent, la fabrica timișoreană lucrează în jur de 360 de persoane, reprezentanții companiei susținând că se dorește mărirea echipei în sectorul producției, vânzărilor și logisticii.

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This