BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
NEPI investește 90 de milioane de euro în două noi mall-uri în Satu Mare și Târgu Mureș
Full Article 1 minutes read

NEPI investește 90 de milioane de euro în două noi mall-uri în Satu Mare și Târgu Mureș

Compania sud-africană de investiții în real-estate NEPI Rockcastle a investit 90 de milioane de euro în două noi proiecte comerciale din țară. Este vorba despre două mall-uri: unul în Satu Mare, care va fi deschis publicului până la sfârșitul anului, iar un altul în Târgu-Mureș, despre care se preconizează că va fi finalizat în ultimul trimestru din 2019.

Lucrările de construcție a centrului comercial din Satu Mare, în valoare de 40 de milioane de euro, au fost demarate în urmă cu câteva săptămâni. Mall-ul va avea o suprafață închiriabilă de 29.000 de metri pătrați și 1.000 de locuri de parcare, urmând să devină un concurent direct pentru celelalte două centre comerciale din oraș: Satu Mare Shopping Plaza și Ankora Satu Mare.

În Târgu-Mureș, investiția celor de la Rockcastle se ridică la 50 de milioane de euro, urmând ca mall-ul să aibă 50.000 de metri pătrați închiriabili și 1.500 de locuri de parcare. Lucrările vor începe de îndată ce vor fi obținute toate autorizațiile necesare pentru demararea construcției.

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This