BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
Sica Guard oferă gratuit protecție victimelor violenței domestice din Maramureș
Full Article 2 minutes read

Sica Guard oferă gratuit protecție victimelor violenței domestice din Maramureș

Societatea specializată în servicii de protecție și gardă Sica Guard din Baia Mare vine în sprijinul victimelor violenței domestice, oferindu-le acestora servicii gratuite de protecție, se arată într-un comunicat al firmei de pază.  

Începând cu luna martie a anului curent, Sica Guard s-a alăturat campaniei ”Viața fără violență”, în ideea de a le proteja pe femeile agresate de parteneri sau alți membri ai familiei. Alături de firma de pază, în acest proiect mai sunt implicate și SPAS Baia Mare și ASSOC Baia Mare.

”Ne-am implicat în această campanie datorită faptului că statisticile sunt îngrozitoare. Astfel că, o dată la 30 de secunde, o femeie este abuzată, iar o dată la două zile o femeie moare din cauza violenței domestice. Considerăm că este momentul ca cineva, din afară autorităților, să se implice”, a declarat, pentru TL+, Andrei Șugar, administratorul Sica Guard.

Firma de pază va instala butoane de panică în casele băimărencelor care reclamă abuzuri în familie, urmând ca, în caz de alertă, agenții specializați în situații de risc să intervină. Serviciile de monitorizare și intervenție sunt disponibile în mod gratuit pe o perioadă de un an, fiind acordate în baza unui contract, cu respectarea confidențialității informațiilor ce vor fi furnizate de către femeile care solicită protecția specializată.

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This