BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
Vox Vertical Village, o investiție imobiliară de 14 milioane de euro în Timișoara
Full Article 2 minutes read

Vox Vertical Village, o investiție imobiliară de 14 milioane de euro în Timișoara

Dezvoltatorul imobiliar Werk Property Group va construi în Timișoara un ansamblu rezidențial format din 120 de locuințe, sub denumirea Vox Vertical Village. Investiția se ridică la 14 milioane de euro, lucrările urmând să fie gata până la finalul anului viitor.

Noul proiect va fi amplasat în proximitatea parcului de birouri Vox Technology Park, dezvoltat tot de dezvoltatorul imobiliar Werk Property Group, controlat de omul de afaceri Virgil Tornoreanu și de investitorul turc Ruhat Kemaloglu.

În cadrul noului ansamblu rezidențial vor exista locuințe cu două și trei camere, respectiv penthouse cu patru camere. Fiecare locuință va fi dotată cu terase de cel puțin 57 de metri pătrați utili, suprafața totală a teraselor ridicându-se la cca. 7.000 de metri pătrați.

Vox Vertical Village va dispune de 138 de locuri de parcare, dintre care 94 în subteran și 44 la nivelul solului.

Peste 800 de apartamente în ultimii ani

Grupul de companii Werk, din care face parte și dezvoltatorul imobiliar timișorean, a construit în ultimii ani peste 800 de apartamente, dar și zeci de mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri.

Werk Property Group intenționează ca în viitorul apropiat să construiască în zonă și o parcare supraterană cu 400 de locuri.

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This