BIZSTORY - PROvești din Transilvania
Now Reading:
MHS Motors Târgu Mureș devine partener al Opel
Full Article 2 minutes read

MHS Motors Târgu Mureș devine partener al Opel

MHS Motors din Târgu Mureș, membru al Grupului Automobile Bavaria, a devenit, începând din luna martie a acestui an, partener al rețelei de dealeri autorizați Opel.

Noul partener al Opel România este unul dintre cei mai importanți jucători ai sectorului auto din țară, având peste 20 de ani de experiență în domeniu. Ca urmare a acestui parteneriat, Automobile Bavaria adaugă, pentru întâia oară, o marcă din segmentul auto de volum în portofoliu.

”Decizia de a adăuga un nou partener în reţeaua de distribuţie Opel este fundamentată pe cerinţele pieţei şi pe creşterea organică a vânzărilor de modele Opel. Ne propunem să fim mai aproape de clienții noștri din Târgu Mureș și, desigur, să creștem numărul de unități vândute în această zonă”, a declarat Cristian Milea, Country Director Opel România.

Noua locație din municipiul de reședință al județului Mureș va oferi tot necesarul de servicii post vânzare: mecanică, diagnoză și geometrie computerizată, precum și ITP, vopsitorie, tinichgerie, spălătorie, dar și piese de schimb, accesorii și produse marca Opel.

De asemenea, vor fi puse la dispoziție și serviciile de buy back și trade-in, astfel încât clienții fideli ai mărcii Opel să aibă posibilitatea de a-și schimba mașinile vechi cu modele noi.

Input your search keywords and press Enter.
Shares
Share This